Qui som?

SOSTENIBLES es una associació sense ànim de lucre dedicada a la difusió de la sostenibilitat i el disseny sostenible així com de l’estudi i la investigació contínua dels mateixos. La formem un grup de persones amb amplia experiència d’aquest modus vitae en diverses vessants. Persones que han treballat i format part activa i creativa de processos de disseny sostenible i ecodisseny. També propers als estàndarts de gestió com les ISO 14001, 14006, la cadena de custòdia FSC® i la norma europea EMAS. Liderant projectes LIVE de caracter europeu, estudiant cicles de vida de producte, la motxilla ecològica i altres aspectes de la sostenibilitat. Per fer això, hem participat tan de manera individual com col·laborant amb altres empreses i entitats sensibilitzats per les persones, el medi ambient i la societat.

A SOSTENIBLES desenvolupem tres línies estratègiques de treball:

Línia formativa

Volem expandir el coneixement, per a això, expliquem la base més teòrica de l’ecodisseny i el disseny sotesnible Impartim formació a diferents nivells, teixit empresarial, entitats públiques, escoles i universitats. També fem xerrades, impartim tallers pràctics i dirigim taules rodones.

Línia difusió

Cerquem opcions de comunicació efectives per a aquelles entitats i empreses que treballen a favor del bé comú. Assessorem i acompanyem a aquestes per tal de difondre les seves activitats i crear una corrent de sostenibilitat.

Línia consultoria

Estudiem els vostres productes per tal de donar la millor opció i la més sostenible. Realitzem consultories dels vostres elements de comunicació i introduïm millores per tal que siguin productes més respectuosos amb el medi ambiental, social i econòmic.